Deskundige Verzekerings- en Vastgoedoplossingen bij Zakenkantoor Windmolders

Zakenkantoor Windmolders

Bij Zakenkantoor Windmolders vindt u, als klant of als toekomstige klant van ons kantoor, een schat aan nuttige informatie.

contacteer ons

Deskundigheid

Met jarenlange expertise kunnen we u voorzien van deskundig advies en begeleiding bij het in orde brengen van uw verzekeringen.

Persoonlijkheid

 Onze persoonlijke benadering stelt ons in staat om een diepgaand inzicht te krijgen in uw specifieke behoeften en doelen.

Betrouwbaarheid

We werken samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen en zorgen ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op solide verzekeringsoplossingen.

Over ons

Uw specialist in verzekeringen

Het kantoor is ontstaan in 1973 door dhr. Windmolders Louis die verzekeringen verkocht in bijberoep. Algauw werd het hem duidelijk dat de verzekeringswereld zijn passie was en nam daardoor de beslissing om voltijds verzekeringen te doen.

Verzekeringen voor particulieren

Wie een overzicht wil hebben van alle materiële en fysieke risico’s die hij loopt, wordt geconfronteerd met een indrukwekkende lijst van gebeurtenissen die hij liever niet meemaakt.

Ons zakenkantoor

Ons zakenkantoor is actief in zowel verzekeringen, vastgoed, als gespecialiseerde beleggingen. Wij zijn op alle vlakken volledig onafhankelijk en kunnen u daardoor de beste producten en service aanbieden.

In totaliteit hebben we meer dan 25 partners, waardoor wij:

Vastgoed technisch niet gebonden zijn aan een merk, waardoor wij dan ook voor een persoonlijke aanpak kiezen. Hierdoor zal uw pand de meeste aandacht krijgen en zal daardoor beter op de markt komen te staan.

Verzekeringstechnisch voor ieder type klant een op maat gemaakt offerte kunnen voorstellen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Zelfstandigen & KMO

Immo Wimova

Immo Wimova is een vastgoedkantoor gelegen op een toplocatie in Limburg, namelijk in het centrum van Houthalen. Ons kantoor maakt onderdeel uit van het gekende Zakenkantoor Windmolders.

Wij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in verkoop en verhuur van uw onroerend goed. Dus, indien u wenst te verkopen of te verhuren is ons kantoor uw juiste partner.

Blog

Laatste nieuws

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg? Wij helpen u met plezier verder!

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg? Wij helpen u met plezier verder!