Zelfstandigen & KMO Verzekeringen: Risicobeheer & Verzekeringsoptimalisatie

Zelfstandigen & KMO

Verzekeringen voor zelfstandigen en KMO

Je bent zelfstandige of bedrijfsleider. Je professionalisme investeer je in al je activiteiten, en dus ben je ook veeleisend op het vlak van risicobeheer. De complexiteit van je verzekeringssituatie is afhankelijk van vele parameters, waaronder niet in het minst het type van activiteit. Stel je bovendien personeel tewerk, dan krijg je te maken met bijkomende aspecten zoals de integratie van groeps- en hospitalisatieverzekering in de verloning van je medewerkers. Je verzekeringssituatie in haar geheel bekijken en optimaliseren, is dus een hele klus.

Om op al die vragen een adekwaat antwoord te vinden, is het helemaal niet nodig dat je jezelf omschoolt tot verzekeringsspecialist. Het volstaat dat je een aansprekingspunt vindt in een iemand, die net zoals jijzelf een professional is in zijn vakgebied. Heb je daarenboven behoefte aan iemand die redeneert vanuit de praktijk van jouw bedrijf, en die zich als een onafhankelijke deskundige positioneert in de markt, dan volstaat het dat je ons contacteert voor een eerste vrijblijvend contact.

We zijn makkelijk bereikbaar via telefoon op het nummer +3211 600 780 en via e-mail op het adres info@znk-windmolders.be.

Via deze website kan u ons ook snel en eenvoudig een vraag stellen.

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg? Wij helpen u met plezier verder!